ΥΛΙΚΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.

H Cosmo Green ABEE ιδρύθηκε το 2015 και δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής, τυποποίησης και διακίνησης αρωματικών φυτών, βοτάνων και μπαρών δημητριακών έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ποιότητα των πρώτων υλών που επιλέγει.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία της διοίκησης και των στελεχών της εταιρίας είναι η παραγωγή και προσφορά ποιοτικών προϊόντων όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φυσική τους μορφή με αγνά υλικά.

Η Cosmo Green ΑΒΕΕ παράγει και τυποποιεί αρωματικά φυτά και βότανα είτε σαν αποξηραμένα είτε με τη μορφή εκχυλίσματος και ελαίων.

Επιπρόσθετα, αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις της αγοράς και τις τάσεις των καταναλωτικών συνηθειών προχώρησε στη δημιουργία γραμμής παραγωγής μπαρών δημητριακών.

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εταιρεία λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 600 τ.μ. σε οικόπεδο 8.000 τ.μ. και βρίσκεται στην περιοχή της Καρδίτσας στην κεντρική Ελλάδα.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΡΑΜΑ

Η παραγωγή καινοτόμων φυσικών προϊόντων με διαρκή στόχο τη βελτίωση της υγείας και ευεξίας των πελατών μας.

Η επαφή της με τους Έλληνες παραγωγούς καθώς και με την ανάγκη τους για εξωστρέφεια οδήγησε την εταιρεία  στο να παρέχει υπηρεσίες μεταποίησης για λογαριασμό τρίτων καθώς και δημιουργίας Private label προϊόντων για τους συνεργάτες της μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊοντικών κατηγοριών.

image
https://www.cosmo-green.com/wp-content/themes/blake/
https://www.cosmo-green.com//
#99ca3c
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/archontiko-charpantidi.gr/cosmo-green.com/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.cosmo-green.com/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off